Ви є тут

Піскоструменеве очищення дисків Володимир. Піскоструй

Напишіть нам параметри Вашего авто на Viber або пошту і ми допоможемо підобрати диски, докатку або шини!

Пескоструй Владимир-Волынский

Так, як наша фірма займається продажом  б/у дисків, то в нас виникла потреба вичищення їх від іржі і корозії. Було закуплено обладнання та зроблена камера.Чищення дисків проводимо річковим піском. Пісок подається з камери на деталь через шланг під тиском 10 атмосфер.

Пісок з металу під тиском вибиває всі сторонні частини, іржу, корозію, бруд, наліт, бітум, стару краску. Всі інші методи очищення дисків, менш раціональні. 

Наша фірма bu-koleso.com.ua надає послуги у Володимирі-Волинському піскоструменевого очищення дисків та інших виробів з металу.

Ми можемо очистити стальні та литі диски від іржі та корозії. Також металеві деталі автомобілів, сковорідки, та інші вироби з чорного та кольорового металу.  Після очищення піском деталь виглядає, як нова і потребує повторного фарбування. Ми фарбуємо тільки стальні диски.

Прайс цін на чищення дисків:

Диски на 13" - 100 грн 1 сторона
Диски на 14" - 120 грн. 1 сторона
Диски  на 15" - 130 грн. 1 сторона
Диски  на 16" - 140 грн. 1 сторона
Диски  на 17" - 150 грн. 1 сторона
Диски  на 18" - 160 грн. 1 сторона
Диски на  19" - 170 грн. 1 сторона

Диски на  20" - 180 грн. 1 сторона

 

Мал. 1. Результат очищення литих дисків за допомогою піскоструя

 

Мал. 2. Очищення від іржі та бруду стального диска за допомогою піскоструменевого обладнання

 

Цікаво знати. Діаметр дисків за міжнародними стандартами вказується в дюймах (позначають також  inch, in або "). Щоб взнати розмір  в сантиментрах необхідно величину в дюймах помножити на 2,54. Хоча на практиці, зазвичай переводять в звороньому порядку. Наприклад: необхідно взнати діаметр дика в дюймах? 1) Необхідно поміряти рулеткою диск від центру до краю. Це буде радіус в сантиметрах. Помножити даний вимір на 2, щоб звнати діаметр. 2) Діаметр в сантиметрах розділити на 2,54. Це буде діаметр в дюймах. Дані розміри є стандартними. Тобто є диски на 13, на 14, на 15 і т.д.

Що ще цікаво знати, що коли на шині пише R16 (можна оприділити розмір диска),  позначка "R" - це не радіус, дана буква позначає, що шини - радіальні, а після R вказується величина діаметра диска на який підходить дана шина.

 

Реклама от партнеров